Mudware laat bewonderen en beleven

Interactieve concepten bedenken en realiseren is één van Mudwares krachten. Of we nu werken met afgedankte objecten of de modernste audiovisuele apparatuur, wij laten bezoekers graag zélf ervaren en ontdekken. Wij geloven dat zelf ervaren en ontdekken de meeste indruk maakt, en een belevenis creëert die bijblijft. Duurzaam (her)gebruik van materialen, beamerprojecties, verlichting en geluid, show control en sturing behoren tot ons dagelijkse werkterrein. 

Bezoekerscentrum de KraaijenbergOf de expositie nu over lang vervlogen tijden gaat, of juist een blik op de toekomst werpt, en ongeacht de leeftijd van de beoogde doelgroep, Mudware weet voor elke setting een passende beleving te creëren.

Museum Oud LunterenIn onbruik geraakte, maar historisch nog altijd waardevolle meubels vermaken wij tot interactieve informatiedragers (foto: Museum Oud Lunteren).

Natuurmuseum BrabantWij laten de bezoeker spelenderwijs leren en ervaren. In samenwerking met verschillende partners bouwden wij bijvoorbeeld in Natuurmuseum Brabant een belevenis waarin de virtuele en fysieke werkelijkheid in elkaar overlopen.

Natuurmuseum BrabantAls de bezoeker zelf het heft in handen heeft, zal hij of zij met meer kennis en ervaring naar huis gaan (foto: Natuurmuseum Brabant).

Nederlands OpenluchtmuseumLaat kinderen dóen, en uw boodschap beklijft (foto: Openluchtmuseum Arnhem).

Bezoekerscentrum de KraaijenbergMet de modernste AV technieken en een goede afstemming tussen software en hardware wordt elk onderwerp een spannende ontdekkingstocht, voor jong én oud (foto: Bezoekerscentrum de Kraaijenberg).

Kortom: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met levering en installatie van soft- en hardware, u kunt Mudware in elke fase van het project inschakelen om u te helpen uw verhaal te vertellen en uw expositie tot leven te brengen. Mudware laat uw bezoekers bewonderen en beleven.

Tags: ,